Stakk av fra vraket bil stappfull med alkohol. Kan være snakk om smuglernettverk

Fører av bilen er fortsatt sporløst forsvunnet.

FULLT AV ALKOHOL: Mannen kolliderte i en lyktestolpe. Da politiet kom til stedet hadde sjåføren stukket av fra bilen som var fylt til randen med alkohol. Foto: Theo Aasland Valen
FULLT AV ALKOHOL: Mannen kolliderte i en lyktestolpe. Da politiet kom til stedet hadde sjåføren stukket av fra bilen som var fylt til randen med alkohol. Foto: Theo Aasland Valen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Han kjørte av veien og kolliderte blant annet i en lyktestolpe, sier Christian Ytterbø, politiadvokat i Sørøst politidistrikt, Telemark.

Det var søndag morgen at politiet fikk melding om at en bil hadde kollidert på E18 ved Lanner rett utenfor Porsgrunn sentrum.

Da politi og brannvesen kom til stedet ble de møtt av et spesielt syn. Bilen hadde store skader, og ut av bilen tøt det enorme mengder vin og sprit. I tillegg var sjåføren forsvunnet.

- Noen hadde forsøkt å snakke med sjåføren, men da vi kom til stedet, hadde han stukket av, opplyste Marianne Mørch, operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet søndag.

Ifølge Mørch var bilen full av alkohol.

- Det var øl, sprit og vin, sier Ytterbø til Dagbladet.

Han ønsker ikke å uttale seg om hvor store mengder alkohol det var snakk om.

Undersøker teori om smuglernettverk

Ifølge Porsgrunns Dagblad kjørte mannen en leiebil med svenske registreringsskilter. Bilen var på vei sørover da ulykken skjedde. Vitner skal ha sett mannen stå utenfor bilen og snakke i mobiltelefonen.

Føreren av en annen svenskregistrert leiebil kom til stedet kort tid etter ulykken. Mannen som kjørte bilen ble arrestert av politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer