Stakk av med «Fluktbilen»

Politiet står uten spor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Drammensteatret Brage fortviler etter at en lastebil fullastet med kulisser ble stjålet i onsdag denne uken i Lier utenfor Drammen.


Kulissene er del av et barneteater som turnerer Norge rundt.

Til alt overmål heter teaterstykket «Fluktbilen», og utspiller seg ifølge Brageteatrets nettsider i reneste Bonnie & Clyde-stil på landeveien.

Teatersjef Terje Hartviksen ved Brageteatret fortviler. Turnéen er halvspilt, og neste uke skal skuespillerne ut på siste halvdel av den 132 forestillinger lange reisen.

- Vi har vært på alle steder hvor det er mulig å dumpe utstyr. Hadde vi funnet utstyret kunne vi alltids leie ny bil, sier Hartviksen til Dagbladet.no.

Lys- og lydutstyret som forsvant har en verdi på flere hundre tusen kroner, men det er ikke det tekniske som opptar Hartviksen.

- Det grusomme er at vi er nødt til å avlyse forestillingene til vi finner igjen dekorasjonene. Vi må se om vi kan få tak i noen som vil jobbe på spreng i påsken for å lage nye dekorasjoner, sier han.

Politiet i Søndre Buskerud er nå på utkikk etter bilen som er av typen Iveco Eurocargo. Den har registreringsnummer KF 94181.

SLIK SER DEN UT:</B> Kjøretøyet som er stjålet er lik dette kjøretøyet.