Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stakk av med «Fluktbilen»

Politiet står uten spor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Drammensteatret Brage fortviler etter at en lastebil fullastet med kulisser ble stjålet i onsdag denne uken i Lier utenfor Drammen.


Kulissene er del av et barneteater som turnerer Norge rundt.

Til alt overmål heter teaterstykket «Fluktbilen», og utspiller seg ifølge Brageteatrets nettsider i reneste Bonnie & Clyde-stil på landeveien.

Teatersjef Terje Hartviksen ved Brageteatret fortviler. Turnéen er halvspilt, og neste uke skal skuespillerne ut på siste halvdel av den 132 forestillinger lange reisen.

- Vi har vært på alle steder hvor det er mulig å dumpe utstyr. Hadde vi funnet utstyret kunne vi alltids leie ny bil, sier Hartviksen til Dagbladet.no.

Lys- og lydutstyret som forsvant har en verdi på flere hundre tusen kroner, men det er ikke det tekniske som opptar Hartviksen.

- Det grusomme er at vi er nødt til å avlyse forestillingene til vi finner igjen dekorasjonene. Vi må se om vi kan få tak i noen som vil jobbe på spreng i påsken for å lage nye dekorasjoner, sier han.

Politiet i Søndre Buskerud er nå på utkikk etter bilen som er av typen Iveco Eurocargo. Den har registreringsnummer KF 94181.

SLIK SER DEN UT:</B> Kjøretøyet som er stjålet er lik dette kjøretøyet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling