Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stakk mann i magen med biffkniv

Det var under en hyttetur utenfor Mo i Rana at mannen stakk kameraten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både fornærmede og siktede er i slutten av 40-åra fra Rana. Tre personer var på hyttetur utenfor Mo i Rana da en av mennene stakk den andre med en biffkniv i magen etter en heftig krangel i natt. Det er foreløpig ikke klart hva som førte til knivstikkingen. Den tredje personen, en kvinne kjørte fornærmede til sykehus i Mo i Rana i natt. Han er ikke livstruende skadd. - Gjerningsmannen er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med kniv, sier politiadvokat Karle Øvereng i Helgeland politidistrikt til Dagbladet.

Stakk kamerat i handa

I Salangen ble en mann i begynnelsen av 30-åra sendt til sykehus med en skadd finger etter å ha blitt stukket med kniv av en bekjent, også han i 30-åra. Knivstikkingen skjedde rundt klokka 01.00 i forbindelse med en privatfest på Sjøvegan. Siktede var rusa og er kjent av politiet fra før. Han ble pågrepet uten dramatikk rundt klokka 03.30.

- Det er for tidlig å si noe om årsaken, sier operasjonsleder Kjell Arvid Andersen i Midtre Hålogaland politidistrikt. Siktede sitter i arrest i Narvik og blir trolig avhørt i løpet av dagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media