Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stakk Narvesen-ansatt i hodet med knust flaske

Blodig ransforsøk på Grønland t-banestasjon i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann i 50-åra er pågrepet etter et svært brutalt ransforsøk i Narvesen-kiosken på Grønland t-banestasjon i 09-tida i dag.

- Han skal ha brukt en knust flaske til å skade en ansatt. Gjerningsmannen er nå kjørt i arresten, opplyser operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge henne var det en ansatt ved Narvesen som slo alarm om det blodige dramaet, men det er uklart om det var fornærmede selv som klarte å varsle. Politiet på stedet opplyser at mannen ble skadd i hodet.

- Den skadde ble kjørt til legevakta og skal ha fått lettere skader, sier Bjørnbakk.

Etter det Dagbladet.no forstår ser politiet imidlertid svært alvorlig på hendelsen, da den Narvesen-ansatte trolig kunne fått en langt verre skade som følge av overfallet.  Gjerningsmannen risikerer å få en omfattende siktelse mot seg.

Ifølge Aftenposten.no var det øyenvitner som klarte å overmanne gjerningsmannen og holde på ham til politiet ankom etter kort tid.

Da Dagbladet.no var på stedet like etter hendelsen, lå det blodspor i et stort område inne i kiosken og utenfor hovedinngangen, sammen med deler av ei knust Cola-flaske.

image: Stakk Narvesen-ansatt i hodet med knust flaske
<B>BLODIG:</B> Blodspor i et stort område og tydelige tegn på basketak vitnet om dramaet i Narvesen-kiosken noen minutter tidligere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media