Stakk ned kvinne (75) med spyd

Politiet har pågrepet og siktet lørdag en 18-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En kvinne er stukket med spyd like ved Vikingstadion nå i kveld. Vi jakter etter en ungdom som vi mener har stått bak ugjerningen, sier operasjonsleder ved Rogalands politidistrikt, Arild Bjørnvold til VG Nett. 

Stavanger Universitetsykehus (SUS) opplyser til Stavanger Aftenblad klokken 23.00 i kveld at den 75 år gamle kvinnen er alvorlig skadet, men stabil, og at hun skulle opereres. Kvinnen var ved bevissthet da hun ble fraktet til SUS.

Politiet har i kveld lett etter en ung person de mistenker for å stå bak ugjerningen.

Ifølge Stavanger Aftenblad har politiet nå pågrepet en person. En 18 år gammel gutt er pågrepet, og er siktet for legemsbeskadigelse

Politiet fulgte et spor fra åstedet som gikk langs Jåttånuten og endte i en garasje tihørende en bolig på Jåttå. De tok kontakt med beboerne i huset, som sa de hadde kjørt en ung, forkommen gutt hjem. Denne personen ble pågrepet i Hillevåg/Åsen-området ved 22.30-tiden.

- Ved ellevetiden pågrep vi en 18-åring vi tror er gjerningsmannen vi har lett etter, sier Bjørnvold.

- Kvinnen ble oppsøkt på sin bopel av gjerningsmannen. Vi tror hun ble stukket i det hun åpent døren, sier Bjørnvold til Dagbladet.no. 

Ifølge Stavanger Aftenblad skal det dreie seg om en eldre kvinne. Hun skal være stukket i mageregionen og skadene er trolig alvorlige.

PÅGREP MISTENKT: Ved ellevetiden pågrep politiet en 18-åring de tror er gjerningsmannen. Foto: MAGNUS WINTHER/ STAVANGER FREELANCE
PÅGREP MISTENKT: Ved ellevetiden pågrep politiet en 18-åring de tror er gjerningsmannen. Foto: MAGNUS WINTHER/ STAVANGER FREELANCE Vis mer
Stakk ned kvinne (75) med spyd