Stakk ned pizzabud med kniv

En 19 år gammel gutt ble påført flere knivstikk da han skulle levere pizza på Mortensrud i Oslo. Han ble funnet av en kollega, med fullt av pizzabiter rundt seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et bud fra Peppe's Pizza ble knivstukket da han skulle levere pizza på Mortensrud søndag kveld.

- Han er påført fire knivrisp i ryggen, ett i brystet og ett over øyet. Vedkommende er kjørt til Ullevål sykehus, og skal være i forholdsvis bra form, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Sjokk

Det 19 år gamle pizzabudet ble funnet liggende med flere pizzaesker rundt seg utenfor blokkbebyggelsen i Brunasveien ved 20.45-tida i går. Ifølge politiet var det en kollega som fant unggutten.

- Han blødde og var da på vei inn i sjokk, sier Hjulstad.

Seint i går kveld var fortsatt ingen pågrepet. Politiet hadde heller ingen mistenkte.

Pizzabudet skal ha forklart til politiet at han ikke rakk å få med seg hva som skjedde, og ble totalt overrasket av gjerningsmannen.

Stabil tilstand

Budet var ved bevissthet etter det voldsomme angrepet. Han forkl arte til politiet at han skal ha blitt angrepet av én person.

- Politiet regner med å få en prat med 19-åringen på sykehuset i løpet av natta, sier Hjulstad.

Gjenstander fra pizzaleveringen skal ha blitt funnet bak huset der maten var bestilt. Budet ble sendt til sykehuset i ambulanse.

- Skader i hode, ansikt og bryst. Tilstanden er stabil. Han blir operert i natt, opplyser Ullevål sykehus.

Administrerende direktør ved Peppe's Pizza, Joanis Vendrig, er rystet over angrepet.

- Dette er forferdelig, sier Vendrig.

- Hva vil dere gjøre med sikkerheten?

- Nå er vi mest opptatt av hvordan det går med gutten, sier Vendrig til Dagbladet. I går var medarbeiderne og ledelsen samlet i sjokk på filialen på Hauketo.

PIZZABUD: 19-åringen skulle levere pizzaer for Peppe's Pizza da han ble overfalt. Han ble funnet blødende på bakken av en kollega.
KNIVSTIKKING: En 19-åring ble stukket med kniv i brystet og over øyet av en ukjent gjerningsmann på Mortensrud i går kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer