Stakk seg på brukt sprøyte i skobutikk

Bergenskvinnen fikk sjokk da hun skulle prøve tilbudsstøvlett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Shoppingturen har blitt et mareritt for den 33 år gamle kvinnen fra Bergen.


Da hun lørdag skulle prøve en støvlett på Haaland Skomotehus på senteret Oasen i Bergen, stakk hun seg på en brukt narkosprøyte, skriver Bergensavisen.

- Jeg sto ved tilbudsdisken og skulle prøve en støvlett. Da jeg puttet foten nedi kjente jeg smerte. Jeg førte hånden ned for å kjenne, og stakk meg igjen. Jeg ble helt perpleks da jeg dro ut en sprøyte som lå helt fremme i støvletten, sier 33-åringen til avisen.

Kvinnen ble naturlig nok fryktelig redd, og sier selv til avisen at hun følte livet passerte i revy. Hun vasket og skrubbet stikksårene i foten og på hånden.

De ansatte på skobutikken ble like alarmert, og tilkalte vektere.

- Noe av det verste var at den ene vakten sa at «mange personer legger sprøyter og slikt nedi sko for å få avslag på prisen», sier kvinnen til Bergensavisen.

Men butikksjef Tone Haaland legger seg helt flat og sier hendelsen er forferdelig beklagelig og sjokkerende. Hun sier de aldri har opplevd lignende, og at sprøytesjokket er en uheldig enkelthendelse.

33-åringen har nå fått en sprøyte med antistoffer og en vaksine mot hepatitt B. Hun må ha oppfølging i et halvt år fremover før hun vet om hun er blitt smittet av farlig sykdom.