Stakkars deLillos

Forsøk på en kvikkas i går: Det er verken seint eller tidlig når vi suser av gårde forbi et søsterhjem for å rekke fram. Vi gleder oss til neste sommer og VM, mens en eller annen beibi kanskje drar av sted. Er hun på vei til jobben i Postgirobygget, tenker vi, og lurer på om dette blir en smule trang fødsel på en artikkel om deLillos? Bandet som ifølge dem selv fortsatt tror de er litt Beatles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For vi treffer fire gutter... menn... i øverste etasje i en hotellbar, adresse Karl Johan. De spiser frokost og vi får et vagt inntrykk at de ikke vil snakke så mye om de nye andre bandene. Vi lar derfor spørsmålene om Søsterhjemmet & co. ligge. Litt.

I sofaen sitter Lars Lillo Stenberg med en kopi av Aftenpostens rosende anmeldelse. VG og Dagbladet ligger også oppslått, begge med terningkast fire for «Stakkars».

- Leser dere fortsatt anmeldelser, dere som har holdt på så pass lenge?

- Anmeldelsene, jo man leser dem av gammel vane. Det er viktig generelt å få tilbakemeldinger. Det er gøy enten det er fra broren min eller sånn som dette her... profesjonelle tilbakemeldinger, sier Lars Lillo.

- Kaster broren din terning?

- Nei, men han prøver også å si sin oppriktige mening. Det er jo for så vidt det gode anmeldelser også skal inneholde - den oppriktige meningen. Men det kan virke som om mange anmeldere tar litt tak i en slags opinion som de tror er der, og så roter de det litt til selv med hva de egentlig mener, sammen hva de tror de mener. Det siste utifra en slags politisk riktighet. Vel, nå er ikke dette politikk, jo forresten, kanskje litt likevel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer