Stakkars Fredrik!

Marit Åslein ble smidd i hymens lenker i dag. Men ikke med Fredrik Skavland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I flere TV-sesonger har Marit Åslein flørtet åpenlyst med programlederen i «Først & sist», Fredrik Skavland, i et forsøk på å få NRK-publikummet til å tro at det var noe mellom de to enn bare vennskap. Nå viser det seg at det hele bare var et grusomt spill for galleriet. Og programlederen?

Gift

I ettermiddag var det nemlig brått slutt på spøken. Da giftet TV-personlighet og humorist Marit Åslein (37) seg hos byfogden i Oslo Tinghus. Og ingen Skavland var å se da hun og hennes utkårede møtte risen fra familie og skuelystne på Tinghus-trappa.

Åsleins utvalgte er rockeren Jørn Christensen, gitarist og vokalist i gruppa Mercury Motors. Christensen er også produsent og har hatt en finger med i mye av det som har foregått i norsk musikk på denne siden av 80-tallet. Et av hans siste prosjekter var gruppa Thinkerbell som han utgjorde sammen med Vibeke Saugestad, eks-en til Ari Behn.

Han og Marit Åslein har datteren Embla (3) sammen.

Flørtete

- Marit er trolig den mest flørtete kvinnen i Norge, sa Fredrik Skavlan til Dagbladet i fjor. Og han er ikke den eneste som har blitt offer for damens utagerende sjarme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer