FRAMSTILLES FOR FENGSLING:  Travprofilen som er siktet for voldtekt av to kvinner, framstilles for varetektsfengsling i Telemark i dag. Foto: Foto: Hesteguiden.com
FRAMSTILLES FOR FENGSLING: Travprofilen som er siktet for voldtekt av to kvinner, framstilles for varetektsfengsling i Telemark i dag. Foto: Foto: Hesteguiden.comVis mer

- Stalljente (19) bundet fast og voldtatt

Skal ha blitt holdt fanget i to timer før hun kom seg løs. Travprofil framstilles for fengsling siktet for to voldtekter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En suksessrik norsk travprofil framstilles i dag for fengsling i Nedre Telemark tingrett.
Han er siktet for voldtekt av to unge kvinner.

Mannen ble pågrepet i sitt hjem på onsdag. Ifølge Varden skjedde dette etter at en 19-år gammel kvinne anmeldte ham for en svært brutal voldtekt.

Kom for å se hestene 19-åringen jobbet som stalljente i en stall i Telemark. Etter å ha truffet siktede på et travstevne, ble hun invitert hjem til ham for å se på hestene hans.

På mannens bopel skal hun ha blitt bundet fast, voldtatt og holdt fast i to timer før hun kom seg ut, skriver Varden.
 
Da anmeldelsen kom inn var mannen allerede under etterforskning for voldtekt av en kvinne i 20-årene.
Også denne voldtekten skal ha hatt en brutal karakter.

Politiadvokat i Telemark politidistrikt Torunn Fossli Sæthre vil ikke kommentere opplysningene i Varden.

- Han er siktet for to tilfeller av voldtekt med to ulike fornærmede. Begge voldtektene skal ha skjedd innenfor de siste seks måneder. Overgrepene har med ofrenes interesse for hest å gjøre, opplyser hun.

Nekter straffskyld Mannen satt i går kveld i avhør med politiet. Siktedes forsvarer Morten Wexels var ikke tilstede under avhørene i går, men har hatt samtaler med mannen i morges.

- Han erkjenner ikke straffskyld, opplyser Wexel.

Politiet vil be om to ukers varetektsfengsling av mannen, på grunn av fare for bevisforspillelse. De fikk den første anmeldelsen om voldtekt tidligere i høst, og den siste denne uka.

Etter det Dagbladet erfarer har mannen, som ikke er travtrener av yrke, trent gode hester som har kjørt inn mye penger.