- Stalljente (19) bundet fast og voldtatt

Skal ha blitt holdt fanget i to timer før hun kom seg løs. Travprofil framstilles for fengsling siktet for to voldtekter.

FRAMSTILLES FOR FENGSLING:  Travprofilen som er siktet for voldtekt av to kvinner, framstilles for varetektsfengsling i Telemark i dag. Foto: Foto: Hesteguiden.com
FRAMSTILLES FOR FENGSLING: Travprofilen som er siktet for voldtekt av to kvinner, framstilles for varetektsfengsling i Telemark i dag. Foto: Foto: Hesteguiden.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En suksessrik norsk travprofil framstilles i dag for fengsling i Nedre Telemark tingrett. Han er siktet for voldtekt av to unge kvinner.

Mannen ble pågrepet i sitt hjem på onsdag. Ifølge Varden skjedde dette etter at en 19-år gammel kvinne anmeldte ham for en svært brutal voldtekt.

Kom for å se hestene 19-åringen jobbet som stalljente i en stall i Telemark. Etter å ha truffet siktede på et travstevne, ble hun invitert hjem til ham for å se på hestene hans.

På mannens bopel skal hun ha blitt bundet fast, voldtatt og holdt fast i to timer før hun kom seg ut, skriver Varden. Da anmeldelsen kom inn var mannen allerede under etterforskning for voldtekt av en kvinne i 20-årene. Også denne voldtekten skal ha hatt en brutal karakter.

Politiadvokat i Telemark politidistrikt Torunn Fossli Sæthre vil ikke kommentere opplysningene i Varden.

- Han er siktet for to tilfeller av voldtekt med to ulike fornærmede. Begge voldtektene skal ha skjedd innenfor de siste seks måneder. Overgrepene har med ofrenes interesse for hest å gjøre, opplyser hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer