Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stallones siste katastrofe

Ingen farlige scener etter premiereklare «Daylight» AVSLAPPET: Det var en avslappet Sylvester Stallone, som i går fortalte i London at han har spilt inn sine siste farlige scener. Han vil ikke risikere noe etter at han har fått datteren Sophia. Foto: JYTTE NIELSEN LONDON (Dagbladet): Sylvester Stallone er blitt 50 år, myk mann og skal gifte seg med Jennifer Flavin i februar. Han har spilt inn sin siste farlige film. Å lage filmen «Daylight» var ifølge ham selv et helvete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sylvester Stallone hadde i går invitert internasjonal presse til sin Planet Hollywood-restaurant på Piccadilly Circus i London, for å snakke om sin nye film «Daylight». - Min siste kastrofefilm, fortalte Stallone.

«Daylight» eller «Dagslys» som den vil hete her hjemme, har norgespremiere 31. januar.

- Åpnet mine følelser

Det var en avslappet Stallone som møtte pressen. Han fortalte gjerne om sin baby Sophia, som ble født med hull i hjertet. Hun ble operert rett etter fødselen, og blir nå stadig bedre.

Sylvester Stallone har barn fra før, men Sophia har forandret ham.

- Hun har åpnet mine følelser. Hun har gitt ny mening til livet, forsikret han.

Stallone som pleier å gjøre sine egne stunts, lovet i går å være mer forsiktig i framtida, slik at han og Sophia kan få mange år sammen. Men han nølte med å svare da vi spurte om han hadde skiftet bleier på datteren, og snakket i stedet om hvor viktig oppdragelsen er:

- Jeg vil at vi skal bo i Europa i perioder mens hun er liten, slik at hun får flere språk. Framtida tilhører kvinnene, de kommer til å styre, bare se hvor dårlig vi mannfolk har styrt hittil. Sophia skal være godt forberedt, forsikret Stallone.

Stolt av sønnen

Sylvester Stallone er også svært stolt av sin eldste sønn, Sage Stallone, som har en mindre rolle i den nye filmen «Daylight». Sønnen spiller en fange på vei til fengslet, da tunnelen under Hudson-elva forvandles til et ildhav etter at flere lastebiler med brennbart stoff har tatt fyr. Fangen er en av de mange som sperres inne i den brennende tunnelen, og som helten Sylvester Stallone må redde.

- Ja, jeg er stolt av ham. Han gjør en fin innsats, og han har klart seg uten å bli narkomisbruker eller få andre problemer. Jeg har alltid oppmuntret ham til å gjøre det bra på skolen og i yrket han har valgt, sier Sylvester Stallone.

Farlig innspilling

Sylvester Stallone beskriver innspillingen av «Daylight» som de verste og farligste fem måneder i sitt liv. I en scene henger han i et tau fra en roterende vifte og blir slengt i veggen.

- Alt blodet gikk til hodet på meg, jeg hadde følelsen av at øynene skulle sprenges ut.

I tunnelen var det også forferdelig. Jeg hater tunneler etter denne filmen, nå vil jeg knapt gå under en paraply. Vi gikk i timevis i vann og inhalerte røyk fra brannene rundt oss. Vi ble tynne og magre under innspillingen som foregikk i Roma, forteller han.

- Når dere forsøker å ta dere ut fra den brennende tunnelen, stormer hundrevis av rotter forbi. Var det triksfotografering?

- Nei, rottene var ekte, og de var sinte. Rottefangerne kom med dem i bur. Da de ble sluppet ut i vannet, hoppet de på oss og beit.

Sylvester Stallone forteller at det imidlertid var mest dramatisk i begynnelsen av filminnspillingen. Hele tunnelen ble et ildhav, og en av stuntmennene holdt på å bli drept i flammene. Stallone forsøkte å stanse ilden med tepper og klær. Stuntmannen ble reddet, men Stallone fikk svidd av øyenbrynene.

- Er det slutt på dramatiske scener etter dette?

- Jeg vil ikke være med på farlige scener lenger. Vi er ferdig med «Rocky»-filmene, ingen ville lage slike i dag. Min neste film kalles «Negotiator» (forhandler). I denne filmen spiller jeg den som leder forhandlingene i et gisseldrama. Det kan nok tenkes at jeg vil spille flere dramatiske roller, men det er definitivt slutt på de farlige innspillingene, sier Stallone.