Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stanset bil med fire personer - fant våpen

Fire menn pågrepet i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo har onsdag ettermiddag pågrepet fire personer etter at en bil ble stoppet på Tøyen. I forbindelse med undersøkelsen av bilen ble det funnet et håndvåpen.

- Bilen ble stanset i Heimdalsgata, og fire menn ble pågrepet. De er kjørt til arresten, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Christian Kron Engeseth.

Den aktuelle bilen blir ifølge politiet tauet bort fra området for videre undersøkelser. Engeseth vil foreløpig ikke gå ut med om politiet mistenker at hendelsen har tilknytning til noen av skyteepisodene som har vært i hovedstaden den senere tida.

I løpet av de siste ukene har det blant annet vært skyting på åpen gate både på Ensjø og Sagene. I førstnevnte ble en tilfeldig bil truffet.

- Det er for tidlig å si om det er noen sammenheng. Men jeg kan opplyse at pågripelsen foregikk uten dramatikk. Det var heller ikke noen trusselsituasjon før pågripelsen, sier operasjonslederen som ikke vil gå ut med alder på de involverte på nåværende tidspunkt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!