Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stanset Toyota med tolv passasjerer – mann pågrepet

En politipatrulje stanset natt til søndag en Toyota Auris med til sammen tolv personer om bord. - Jeg har nesten ikke ord, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har nesten ikke ord. Dette er under enhver kritikk, sier operasjonsleder hos politiet i Oslo, Vidar Pedersen og sikter til en av nattens mest spesielle hendelser for deres del.

En patrulje ble ifølge operasjonslederen umiddelbart oppmerksomme på en bil, da de befant seg like ved Kalbakken i Oslo like før klokka 1 natt til søndag.

- Bilen ble stanset, og det ble telt opp ti personer inne i bilen. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at det lå ytterligere to i bagasjerommet, altså tolv totalt, sier Pedersen til Dagbladet.

- Det var en Toyota Auris, altså ikke en veldig stor bil. Det er nesten rart at det går an å få plass til så mange, sier Pedersen.

Føreren av bilen hadde i tillegg det operasjonslederen definerer som godt over lovlig promille da bilen ble stanset. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

- De elleve passasjerene ble dimittert, og bilen fjernet fra stedet, opplyser Pedersen til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!