- Står du og pisser på politistasjonen?

Gjett om dette vil svi på pungen ...

INGEN BØNN: Den tissetrengte mannen kunne neppe valgt seg et mindre passende sted i Oslo sentrum å slå lens. I vakta på Sentrum politistasjon trodde de knapt sine egne øyne. Det hele ble grundig dokumentert av flere videokameraer som overvåker inngangen. Foto: Jonas Pettersen / Dagbladet
INGEN BØNN: Den tissetrengte mannen kunne neppe valgt seg et mindre passende sted i Oslo sentrum å slå lens. I vakta på Sentrum politistasjon trodde de knapt sine egne øyne. Det hele ble grundig dokumentert av flere videokameraer som overvåker inngangen. Foto: Jonas Pettersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Å urinere på offentlig sted kan som kjent bli en temmelig dyr affære om du oppdages av politiet. Natt til i dag var det i alle fall en mann som gjorde den jobben ganske enkel for lovens voktere i Oslo.

Godt opplyst, og under påsyn av opptil flere overvåkingskameraer, fant mannen like så godt hovedinngangen til den døgnbemannede Sentrum politistasjon som en passende plass å slå lens.

Benektet det hele - Står du og pisser på politistasjonen? spurte politibetjenten, som ikke hadde lange utrykningsveien fra vakta rett på innsiden av døra.

- Nei, nei, det gjør jeg ikke, benektet mannen, med lemmet fremdeles i hånda.

- Det ser jeg jo at du gjør, sukket politibetjenten, og ba mannen bli med inn.

Mannen, som kanskje innså at han var tatt med buksene nede, foldet så sine hender i en nytteløs bønn.

- Vær så snill ...

Men det var ingen nåde å få.

Sjekker rullebladet - Mannen ble pågrepet og anmeldt. Og han vil få et forelegg. Hvor mye det blir, kommer an på hva han har gjort av slike ting tidligere, opplyser vaktleder Gunnar Walle ved Sentrum politistasjon til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer