Står helt uten spor

DALSBYGDA (Dagbladet): 120 meter fra hytta, på en smale grusveien, slutter alle spor etter Inghild Hestholm (18). Politiet har finkjemmet hele dalen uten resultat. Alt tyder på at 18-åringen forsvant fra hytta før mørkets frambrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da politiet kom til hytta onsdag var utelyset fremdeles på. Men innendørs var de fleste lampene skrudd av.

- Dette kan tyde på at hun er blitt borte før det ble mørkt, sier etterforskningsleder Arnfinn Sandstad i Kripos. Han understreker imidlertid at politiet ønsker opplysninger om alle bevegelser i området fra klokka 15.30 tirsdag og til onsdag morgen.

Forkjølet

Tirsdag var 18-åringen på jobb som lærervikar på Dalsbygda skole. Hun skal ha fortalt til kolleger at hun følte seg litt «uggen» og at hun kanskje brygget på en forkjølelse, før hun reiste hjem.

Inghild forlot skolen med sin nyinnkjøpte hvite VW Polo. Bilen parkerte hun utenfor hytta ved 15.30-tida. Rett før hun forlot skolen, snakket hun med sine foreldre på telefon. Foruten å avtale besøk dagen etter, fortalte hun at hun savnet kattungen. Den hadde vært borte en kort periode. Etter å ha kommet hjem, gikk 18-åringen ut på veien ved 15.40-tida. Hun ble da observert av et vitne stående på grusveien om lag 30 meter på oversiden av hytta.

Plastpose

Få minutter seinere ser et nytt vitne Inghild mens hun står ved hjørnet av hytteveggen og fikler med noe som kan være en plastpose.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer