FRARÅDER: Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Tyrkia som ikke er strengt nødvendige. Det oppdaterte reiserådet kom sent fredag kveld. Foto: Abaca
FRARÅDER: Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Tyrkia som ikke er strengt nødvendige. Det oppdaterte reiserådet kom sent fredag kveld. Foto: AbacaVis mer

Star Tour jobber med å få oversikt i Tyrkia

 Har nærmere tusen gjester i Tyrkia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Reiseselskapet Star Tour opplyser at de jobber med å få oversikt over situasjonen for deres nærmere 1.000 gjester i Tyrkia.

– Vi går nå gjennom alt hos oss, og sørger for at alle er i sikkerhet og vurderer hva vi skal gjøre videre. Vi har vært i kontakt med våre folk i Antalya og Dalaman, hvor det er rolig, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Hun forteller at de har totalt 997 gjester i Tyrkia og alle vil få beskjed direkte fra reisebyrået.

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Tyrkia som ikke er strengt nødvendige. Det oppdaterte reiserådet kom sent fredag kveld.

I tillegg oppfordres reisende i Tyrkia til å følge med på utviklingen og nyheter. UD har satt krisestab og jobber sammen med ambassaden i Ankara for å få oversikt over situasjonen.

Situasjonen er svært uoversiktlig, sier pressevakt Astrid Sehl i Utenriksdepartementet til NTB fredag kveld.

(NTB)