Stargate sikrer seg designbolig i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
Stargate sikrer seg designbolig i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Stargate-duo kjøper LA-bolig for 44 millioner

Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen i Stargate slår seg opp på USAs vestkyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Finansavisen kan fortelle at de norske stjerneprodusentene Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen, som tidligere har holdt til i New York, kjøper en moderne bolig til 5,25 millioner dollar, eller 44 millioner kroner, i Venice, Los Angeles.

Hollywood + Beverly Hills

Nå ligger alt til rette for at Stargate-duoen, som jobber sammen med navn som Rihanna, Beyoncé Knowles, Katy Perry og Coldplay, skal få å jobbe enda tettere med stjernene. Den nyinnkjøpte boligen har stjernespekkede Hollywood og Beverly Hills innen en radius på 25 kilometer.

Stargate-duoen var tilsynelatende hissige i eiendomsjakten, boligen skal ha vært i markedet bare 16 timer før den ble solgt. Etter det Finansavisen kjenner til skal den nye boligen benyttes som arbeidsplass for musikkprodusentene. På kjøpslisten stod også to britiske produsenter, ifølge LA Times.

Den nyinnkjøpte boligen har et landlig og europeisk preg. Fasaden er av tre og stein, mens vinduene er innrammet av stål og understreker eksteriørets låveformede silhuett.

387 kvadratmeter

Ifølge Finansavisen inneholder den 387 kvadratmeter store boligen en spisestue, et separat vinrom, stue, kjøkken, fire soverom og fem bad. Gjennom de fire meter høye glassveggene i hovedetasjen kan du se husets tre hager.

Bak i boligen er det en studioleilighet med eget kjøkken, stue og bar. Utenfor er det en garasje laget av stein med plass til to biler. På takterrassen er det panoramautsikt over Venice.

Stargate var ikke tilgjengelig for en kommentarer.

Andre økonominyheter:
Donald Trump fikk nei - milliardær fra Larvik fikk ja
Moods of Norway: 85 prosent av verdiene er borte