Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Start skjønner ikke at toget er i ferd med å gå

LSK-sjef fyrer opp før morgendagens Åråsen-dyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I morgen møtes Lillestrøm og Start på Åråsen. Det som i fjor var et toppoppgjør, er nå blitt til topp mot bunn.

LSK-sjef Frank Grønlund tror Lillestrøm vil sørge for en fortsatt vankelig sesongstart for Tom Nordlies menn.

- Landets dårligste lag

- Start har vært landets dårligste lag siden i fjor sommer, og vi skal sørge for at de fortsatt kommer til å slite, sier Lillestrøms daglige leder til rb.no.

Og Grønlund mener den enorme oppmerksomheten rundt Start i fjor ikke var fortjent.

- Erik Soler og Tom Nordlie fikk stor oppmerksomhet utover høsten i fjor fordi de ledet serien, men det var en omtale som egentlig var ganske ufortjent.

Og som tidligere Lillestrøm-kjempe ser ikke Grønlund lys i enden av Start-tunnelen.

Topp mot bunn

PÅ GANG?:Alex Valencia har så langt vært en skygge av fjorårssesongen. Skal Start slå LSK i morgen, må flere enn Doffen stå fram for sørlendingene. Foto: SCANPIX
PÅ GANG?:Alex Valencia har så langt vært en skygge av fjorårssesongen. Skal Start slå LSK i morgen, må flere enn Doffen stå fram for sørlendingene. Foto: SCANPIX Vis mer

- De har slått Viking, men det gjør jo alle akkurat nå. Det virker ikke som de innser at toget er i ferd med å gå. De har ikke gjort noe annerledes, som skal få en til å tro at dette går bra.

Lillestrøm ligger på topp av tippeligaen med 11 poeng etter fem runder, det samme som Brann. Start står med 5 poeng.

Dagbladet.no har ikke kommet i kontakt med Tom Nordlie i formiddag.

Tippeligaen direkte søndag!

KLAR FOR KAMP</B>: To profilerte trenere etter fjorårets oppgjør på Åråsen. I morgen braker de sammen igjen.
<B>START-KRITISK:</B>LSK-sjef Frank Grønlund er ikke imponert over Start. Og tror LSK vil fortsette å gjøre livet surt for de på Åråsen i morgen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling