Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Start-treneren vil si fra seg semifinalen

Ifølge Fædrelandsvennen kommer Start-trener Jan Halvor Halvorsen i dag til å be klubben frasi seg retten til å spille semifinale i cupen. - Jeg har alltid satt rettferdighet høyest i livet mitt, sier Halvorsen til avisa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- For å være helt ærlig, jeg liker ikke det som har skjedd i det hele tatt. Supporterne på Sørlandet må gjerne kalle meg en stor tufs, men jeg klarer ikke å se at denne avgjørelsen har noe som helst med rettferdighet å gjøre, sier Jan Halvor Halvorsen til Fædrelandsvennen etter at Start fikk medhold i protesten mot Molde.

Ifølge avisa kommer Halvorsen i dag til å be klubben om å frasi seg retten til å spille semifinalen mot Viking. Halvorsen begrunner det med at dommen er urettferdig.

Halvorsen har hatt tøffe dager som Start-trener etter at forbundsstyrets avgjørelse ble kjent på mandag.

- Jeg har det ikke godt med meg selv for tida. Jeg klarer ikke la være tenke på spillerne, trenerne og oppmannen i Molde. De vant kampen, men får likevel ikke spille semifinale. Jeg synes det er veldig leit, og etter mine begreper hadde det vært helt greit om de ble ilagt en bot, og ferdig med det, sier Jan Halvor Halvorsen.

(Dagbladet.no)