Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Starter ny jakt på drapsvåpenet

KRISTIANSAND (Dagbladet): Dobbeltdrapssiktede Jan Helge Andersen (19) ga i går politiet nye, viktige opplysninger. Nå starter etterforskerne nye undersøkelser - blant annet på jakt etter drapsvåpenet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg håper politiet finner drapsvåpenet. Det vil styrke forklaringen til min klient, sa Jan Helge Andersens forsvarer, advokat Ben Fegran, til Dagbladet etter et seks timers langt avhør i går kveld.

I avhøret ble Andersen på nytt spurt om drapsvåpenet, en kniv. Han har tidligere hevdet at kniven ble gjemt i en bunker de to disponerte, men politiet fant ikke kniven da de gjorde tekniske undersøkelser.

Politiet mener Andersen lyver når han nekter for å ha deltatt i sexovergrepene.

Etterforskerne i Kristiansand har gitt opp å få en tilståelse av Viggo Kristiansen (21).

- 21-åringen henger fast i et entydig alibi. Selvmotsigelsene øker hele tida. Den andre siktede har nå til de grader gitt oss detaljer. Han har fylt ut bildet ned til minste detalj. Viggo er konfrontert med noe av dette, men han vet overhodet ikke hva kameraten har forklart - bortsett fra at 19-åringen har trukket ham inn i saken, sier kriminalsjef Arne Pedersen.

NYTT AVHØR: - Min klient har gitt politiet nye, viktige opplysninger, bekrefter Jan Helge Andersens forsvarer Ben Fegran.