Startet året med spillet som til nå har vært ulovlig. - Endelig kan vi gjøre det uten å bli sett på som kriminelle

Pengene på bordet!

ALDRI FØR: Anders Marstrander er rimelig glad for at poker blir lovlig. Her skal det første pokerlaget med venner og familie til å begynne.  Foto: Privat
ALDRI FØR: Anders Marstrander er rimelig glad for at poker blir lovlig. Her skal det første pokerlaget med venner og familie til å begynne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - For alle som er interessert i poker, er dette veldig, veldig gøy, sier Roar Johnsen til Dagbladet.

I går, første nyttårsdag, var han hos noen venner i Oslo. Der var det champagne og feiring - selv om det var dagen etter årets kanskje største festdag.

For nå blir pengepoker i private hjem lovlig i Norge.

- Det er hyggelig å endelig kunne spille kort uten å bli sett på som en kriminell. Dette er et lite skritt i riktig retning, sier pokerentusiast Martin Søgstad til Dagbladet.

- Ikke fyrstikker Han var førstemann som røyk ut på vennenes pokerlag, men sier det ellers var en veldig fin første nyttårsdag.

- Tidligere har vi vært en vennegjeng som har synes poker var noe som var gøy å gjøre i utlandet. Det er veldig gøy å endelig kunne gjøre det hjemme, sier Roar.

Den nye loven får et tak på innsats og premier. Maks ti personer, med maks 1 000 kroner i innskudd hver, kan spille poker i private hjem.

Champagne, gode venner og en tusenlapp hver på bordet.  Det var en bra dag, sier pokerlaget i hovedstaden.

- Jeg spilte fornuftig også, for en gang skyld, humrer Anders Marstrander.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer