- Startet stormløp mot TV2-salg på NHOs konferanse

LO-leder Roar Flåthen ba Jens Stoltenberg stoppe næringsminister Trond Giske.

FESTGLAD: Trond Giske ankom litt vel sent til festen under NHOs bankett i Operaen. Senere på kvelden gjorde han seg bemerket på andre måter. Foto: Jacques Hvistendahl
FESTGLAD: Trond Giske ankom litt vel sent til festen under NHOs bankett i Operaen. Senere på kvelden gjorde han seg bemerket på andre måter. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Næringsminister Trond Giske var ifølge Dagens Næringsliv så misfornøyd med salgsplanene sist torsdag at han brukte NHOs årskonferanse samme dag til å starte et stormløp mot planene.

Overfor deltakere fra LO, næringslivet og de politiske partiene la han ikke fingrene imellom, skriver avisa.

- Ba ham roe seg Både Aftenposten, Dagens Næringsliv og VG skriver at Giske skal ha fortsatt å uttrykke sin misnøye på NHO-konferansens nachspiel på utestedet Lorry i Oslo natt til fredag.

Fredag bestemte LO-leder Roar Flåthen seg derfor for å ringe Jens Stoltenberg, skriver NTB i en oppsummering.

I telefonsamtalen ba Flåthen Stoltenberg om å gripe inn og stoppe Trond Giske og en gang for alle slå fast at regjeringen ikke kom til å lage noen problemer for salget av TV 2.

Klar beskjed Telefonsamtalen førte til at Stoltenberg tok kontakt med Giske og ba næringsministeren om å roe ned situasjonen, skriver Dagens Næringsliv.

Stoltenberg ga Giske klar beskjed om at regjeringen ikke har noen bastant mening om eller vil gripe inn mot salget, noe han også fastslo etter at TV 2-salget ble offentliggjort mandag morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer