- Staten legitimerer tidlig narkodød

Ungdom ruset seg tungt på Vestlundveien ungdomssenter i Bergen. Fagfolk avviser at barnevernsbarn ikke tåler å bli holdt unna rus.

REAGERER: Barnevernspedagog og grunnlegger av Fossum-kollektivet Jan Kåre Holter. Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Når det offentlige går inn og tar ansvar for deres barn, skal ikke pårørendes forventning være at deres barn kan dø i en omsorgssituasjon hvor staten har ansvar. Hva i all verden er det for noe? spør barnevernspedagog Jan Kåre Holter.

Han reagerer med «sjokk og vantro» på Dagbladets avsløringer om Vestlundveien ungdomssenter i Bergen, hvor barnevernsbarn, ute av kontroll, er gitt anledning til å ruse seg tungt på institusjonen og hvor bydelsungdom og beboere har hengt sammen i et rusmiljø.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer