INGENTING BEKREFTET: - Det er ingenting bekreftet om når de kommer hjem, sier Statoils informasjonsdirektør Jannik Lindbæk jr. til Dagbladet. Her er han i Statoils hovedkvarter på Forus i Stavanger. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
INGENTING BEKREFTET: - Det er ingenting bekreftet om når de kommer hjem, sier Statoils informasjonsdirektør Jannik Lindbæk jr. til Dagbladet. Her er han i Statoils hovedkvarter på Forus i Stavanger. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Statoil vet ikke når kistene kommer hjem fra Algerie

Ikke avklart når de som er bekreftet døde kommer hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statoil bekreftet tidligere i dag at to av deres medarbeidere som har vært savnet, nå er identifisert og bekreftet døde. Det dreier seg om Tore Bech (58) og Thomas Snekkevik (35).

Nå i ettermiddag opplyste Statoil at også Hans M. Bjone (55) er bekreftet drept.

Tidligere fredag mottok selskapet beskjed om at Tore Bech og Thomas Snekkevik er bekreftet døde etter gisselaksjonen i forrige uke.

Foreløpig er det uklart når de døde vil bli fraktet hjem.
- Det er ingenting bekreftet om når de kommer hjem, sier Statoils informasjonsdirektør Jannik Lindbæk jr. til Dagbladet.

Tre Statoil-ansatte er fortsatt savnet etter terrorangrepet 16. januar.

Både Statoil-sjef Helge Lund og statsminister Jens Stoltenberg uttrykte i dag sin medfølelse med de dødes pårørende, kolleger og venner.

Utenriksdepartementet har uttalt at de ikke lenger tror det er sannsynlig å finne overlevende etter gisselaksjonen ved In Aménas i Algerie. Kripos' ID-gruppe fortsetter sitt arbeid i hovedstaden Alger.