Statoils best betalte mann kollapset på fjelltopp

- Sure will be OK.

KOLLAPSET: John Knight ble evakuert ned med helikopter og at han nå ligger på sykehus. Han skriver selv: "Sure will be OK", skriver Stavanger Aftenblad, som først meldte om saken. Foto: Statoil
KOLLAPSET: John Knight ble evakuert ned med helikopter og at han nå ligger på sykehus. Han skriver selv: "Sure will be OK", skriver Stavanger Aftenblad, som først meldte om saken. Foto: Statoil Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På Twitter skriver John Knight, Statoils best betalte mann ifølge DN, at han kollapset på toppen Col de Passon (3028m).

Han ble evakuert ned med helikopter og at han nå ligger på sykehus. Han skriver selv: "Sure will be OK", skriver Stavanger Aftenblad, som først meldte om saken.

Knight skriver på Twitter at årsaken til kollapsen «sannsynligvis var heteslag» (se bilde lengder nede i saken).

- Jeg har snakket med ham og kan bekrefte deg som står. Han er godt ivaretatt og ved godt mot. Sannsynlig årsak til kollapsen er dehydrering, sier Bård Glad Pedersen, informasjonsdirektør i Statoil til Stavanger Aftenblad.

Høyest lønn Engelskmannen, som kalles kontroversiell strategidirektør av DN, er både vinneren når det gjelder fastlønn og skattbar lønn, skriver avisa.•Knight dro inn 8,7 millioner i fastlønn og 16,9 millioner i skattbar lønn.

•Til sammenlikning måtte toppsjef Eldar Sætre nøye seg med 7,75 millioner kroner i fastlønn og 14,2 millioner i skattbar lønn.

- Kontroversiell Han er kontroversiell fordi Safe-leder, Bjørn Asle Teige i Statoil, peker på utenlandssatsingen til Statoil, med Knight i spissen, bidrar med knallrøde tall i Statoils regnskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer