Statsadvokatens unike oversikt: Slik var Lime-nettverket

Måtte lage spesiell redegjørelse før en av tidenes mest omfattende saker kommer for retten.

HOVEDMANNEN: Påtalemyndigheten mener Sajjad Hussain er hovedmannen i Lime-saken. Han nekter straffskyld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
HOVEDMANNEN: Påtalemyndigheten mener Sajjad Hussain er hovedmannen i Lime-saken. Han nekter straffskyld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Halvannet år etter at politiet aksjonerte mot 19 dagligvarebutikker på Østlandet, og pågrep en rekke personer på privatadresser i og rundt Oslo, starter rettssaken mot de 13 tiltalte i Lime-saken i Oslo tingrett mandag.

Saken vil vare et halvt år, og samtlige er tiltalt etter den straffskjerpende «mafiaparagrafen». 12 av dem er tiltalt for grov menneskehandling. De fornærmede er pakistanere som ble hentet til Norge, og som jobbet i butikkene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer