Statsfeminister på villspor

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En indignert Anette Trettebergstuen (Ap) konkluderer i Dagbladet 26. mai med at FrP er kvinnefiendtlig fordi vi vil legge ned likestillingsombudet og fordi vi sier nei til kjønnskvotering. Dette er naturligvis bare tull.

I motsetning til Trettebergstuen og statsfeministene, har vi i Fremskrittspartiet troen på at kvinner kan få til akkurat det de vil få til. Vi tror ikke kvinner er svake og dermed trenger hjelp i form av kvotering og annen uverdig forskjellsbehandling.

Den store kvinnekampen i våre dager er kampen mot undertrykking av kvinner i islams navn. Her har statsfeministene fullstendig sviktet. I sin iver etter å kvotere inn høyt utdannede kvinner i Norges stats- og organisasjonsliv, har venstresiden snudd ryggen til sine muslimske søstre som opplever tvangsekteskap og kjønnslemlestelse. De siste åra har paroler som «nei til tjenestedirektivet» og «kvinners rett til å ligge øverst» dominert Kvinnedagen. Snakk om skivebom.

Jeg er stolt av at Siv Jensen viet sin landsmøtetale til lavtlønnede. Den rødgrønne regjeringen har hatt fire år på seg til å gjøre noe med lavtlønnede kvinnedominerte grupper. De har tross alt flertall på Stortinget og kan gjøre akkurat som de vil. Så langt har de ikke utrettet mer enn å sette ned en kommisjon. Først nå når valgkampen nærmer seg begynner Trettebergstuen å snakke om lavtlønnede kvinner.Det er på tide at Trettebergstuen og de andre statsfeministene innser at de ikke har enerett på temaet likestilling. Frp’s landsmøte forrige helg var dominert av dyktige kvinner i alle aldrer og de er kommet for å bli. Jo før Trettebergstuen innser dette, jo bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer