Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Statsminister Stoltenberg lover å aldri øke skatten

Jens Stoltenberg lover at han aldri vil heve det samlede skattenivået i Norge så lenge han sitter som statsminister.

FREDER SKATTENIVÅET: Regjeringen har til nå fredet det såkalte 2004-nivået på skatt ut denne stortingsperioden. Overfor VG kommer statsministeren med et personlig løfte: Så lenge han sitter som statsminister i Norge, vil ikke skattenivået bli hevet. Foto: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET
FREDER SKATTENIVÅET: Regjeringen har til nå fredet det såkalte 2004-nivået på skatt ut denne stortingsperioden. Overfor VG kommer statsministeren med et personlig løfte: Så lenge han sitter som statsminister i Norge, vil ikke skattenivået bli hevet. Foto: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen har til nå fredet det såkalte 2004-nivået på skatt ut denne stortingsperioden. Overfor VG kommer statsministeren med et personlig løfte: Så lenge han sitter som statsminister i Norge, vil ikke skattenivået bli hevet.

- Jeg ser ingen grunn til å endre nivået foran neste valg. Selv om det er noen år til, ser jeg ingen grunn til å endre nivået i 2013 heller, sier Jens Stoltenberg.

Han tar imidlertid ett forbehold - at han kan bli totalt overkjørt av resten av Arbeiderpartiet. Flere politikere, både i partiet og de andre regjeringspartiene, har tatt til orde for å heve skattenivået, blant annet for å finansiere eldrebølgen. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media