- Statsministeren bør ha en mening om dette. Vi kan ikke ha den typen propaganda i et norsk departement

Martin Kolberg om Anders Anundsens skrytefilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi må vite om dette er en alminnelig holdning innad i regjeringen, når en så framtredende minister som Anders Anundsen framfører sånt, sier Martin Kolberg til Dagbladet.

Lederen av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har ikke sett videoen der justisminister Anundsen intervjuer sine underordnede om hvor godt regjeringen har gjort det i justis- og beredskapssektoren.

- Men det er ikke nødvendig å se den for å kommentere den. Jeg har sett kortversjoner, men må prioritere viktigere ting. Men jeg forstår hva slags video dette er, og jeg tenker at dette vitner om svært dårlig skjønn.

Anders Anundsens «propagandafilm» kostet skattebetalerne 50 000 kroner.

- Han må ha glemt Anundsen åpner den 32 minutter lange videoen med å gå mot to kameraer som filmer fra hver sin vinkel, og fortelle at han fordi pressen er «opptatt av å finne negative vinklinger på saker», heller vil lage sin egen video.

Med helikopter, politibiler og besøk i Oslo kretsfengsel og i samtale med Delta-sjefen og andre embetsmenn, snakker han i en halvtime om alt regjeringen har fått til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.