Statsministeren satte grøten i halsen: - Fyren er en komplett idiot

Raser mot islamiseringsutspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «For å være helt ærlig - da jeg hørte hva han sa satte jeg grøten min i halsen og begynte å lure på om det var 1. april. Fyren er åpenbart en komplett idiot.»

Januar var ikke kommet halvveis før Storbritannias statsminister David Cameron leverte sin kandidat til «Årets saftigste politiker-sitat 2015».

Responsen kom etter at den amerikanske terrorforskeren Steven Emerson uttalte seg om innvandringspolitiske utfordringer i Storbritannia på Fox News.

Islamifisert Emerson mente nemlig å vite at ikke-muslimer hadde sluttet å reise til Birmingham - Storbritannias nest største by, fordi byen var blitt totalt islamifisert («a totally Muslim city»):

- I Storbritannia er det ikke bare områder der [ikke-muslimer] lar være å gå, du har også byer som Birmingham, som er så islamifisert at ikke-muslimer rett og slett lar være å dra dit, sa Emerson ifølge The Guardian.

- Flere områder i London patruljeres av religiøst politi som juler opp og skader alle som ikke kler seg i henhold til muslimsk skikk.

Sistnevnte henviser trolig til en liten gruppe britiske islamister som har trakassert og konfrontert folk på gata i Øst-London for å ikke følge konservative muslimske krav til påkledning og oppførsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.