FRYKTES SPIST: Stefan Ramin (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn. Kjæresten Heike Dorsch (37) så ham forsvinne. Foto: Stefan Ramin/Picasa
FRYKTES SPIST: Stefan Ramin (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn. Kjæresten Heike Dorsch (37) så ham forsvinne. Foto: Stefan Ramin/PicasaVis mer

Stefan (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn

Kjæresten Heike (37) så ham sist da han dro på geitejakt med lokal guide. Selv ble hun bundet til et tre og utsatt henne for seksuelle overgrep da hun ville slå alarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tyske verdensseileren Stefan Ramin (40) fra Hamburg fryktes spist av kannibaler etter at han stoppet på stillehavsøya Nuku Hiva i Fransk Polynesia.

Letemannskaper, som har prøvd å finne Ramin i flere uker, gjorde i forrige uke oppsiktsvekkende funn av forkullede menneskelevninger og klær ved siden av et bål i en avsideliggende dal på øya, melder Daily Telegraph.

Funnet, som skal bestå av et kjeveparti og tenner, er sendt til Paris for DNA-testing for å finne ut om asken tilhører Ramin.

Leter etter guide 22 politifolk jakter nå etter Henri Haiti, en lokal guide som tok Ramin med på geitjakt i fjellene i Nuku Hivia. Han er trolig den siste personen som så 40-åringen i live.

Haiti skal ha kommet tilbake til Ramins kjæreste, Heike Dorsch (37), uten Ramin.

- Det har skjedd en ulykke. Han trenger hjelp, skal Haiti ha sagt, ifølge Daily Mail.

Men da Dorsch skal ha forsøkt å slå alarm, skal Haiti ha angrepet henne, bundet henne fast til et tre og deretter utsatt henne for seksuelle overgrep.

Kannibalisme Dorsch klarte å komme seg unna etter noen timer og varslet myndighetene om det som hadde skjedd.

Nuku Hiva og Marquesasøyene har en forhistorie med kannibalisme, og ifølge den tyske avisa Bild er Haiti en mistenkt kannibal.

Ifølge avisa skal aske ha dekket flere kvadratmeter:

- Det lukter brent kjøtt. Rundt bålplassen lå klær strødd, melder avisa fra Nuku Hiva.

- Dette kan ikke skje! Under sin siste oppdatering på Facebook 9. oktober, der han skriver om seileplanene videre, har det nå kommet inn sjokkerte meldinger:

- Nei! Dette kan ikke skje! Det er ikke til å tro. Det må fremdeles finnes håp, skriver hun.

- Dette høres utrolig ut. Jeg håper på et mirakel, skriver en annen.