Stefan (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn

Kjæresten Heike (37) så ham sist da han dro på geitejakt med lokal guide. Selv ble hun bundet til et tre og utsatt henne for seksuelle overgrep da hun ville slå alarm.

FRYKTES SPIST: Stefan Ramin (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn. Kjæresten Heike Dorsch (37) så ham forsvinne. Foto: Stefan Ramin/Picasa
FRYKTES SPIST: Stefan Ramin (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn. Kjæresten Heike Dorsch (37) så ham forsvinne. Foto: Stefan Ramin/Picasa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tyske verdensseileren Stefan Ramin (40) fra Hamburg fryktes spist av kannibaler etter at han stoppet på stillehavsøya Nuku Hiva i Fransk Polynesia.

Letemannskaper, som har prøvd å finne Ramin i flere uker, gjorde i forrige uke oppsiktsvekkende funn av forkullede menneskelevninger og klær ved siden av et bål i en avsideliggende dal på øya, melder Daily Telegraph.

Funnet, som skal bestå av et kjeveparti og tenner, er sendt til Paris for DNA-testing for å finne ut om asken tilhører Ramin.

Leter etter guide 22 politifolk jakter nå etter Henri Haiti, en lokal guide som tok Ramin med på geitjakt i fjellene i Nuku Hivia. Han er trolig den siste personen som så 40-åringen i live.

Haiti skal ha kommet tilbake til Ramins kjæreste, Heike Dorsch (37), uten Ramin.

- Det har skjedd en ulykke. Han trenger hjelp, skal Haiti ha sagt, ifølge Daily Mail.

Men da Dorsch skal ha forsøkt å slå alarm, skal Haiti ha angrepet henne, bundet henne fast til et tre og deretter utsatt henne for seksuelle overgrep.

Kannibalisme Dorsch klarte å komme seg unna etter noen timer og varslet myndighetene om det som hadde skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer