Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stefaren pågrepet sovende, tilgriset av blod

- Jeg har slåss med ulver og tror jeg har drept en av dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den 26 år gamle mannen, som ifølge politiet har drept sin egen stedatter, var helt tilsølt av blod da politiet pågrep ham i leiligheten, skriver Aftonbladet.

Svært forvirret

Han lå og sov, og opptrådte veldig forvirret da politiet vekket ham.

- Jeg har slåss med ulver og tror jeg har drept en av dem, skal han ha uttalt til politiet.

Dramaet i bydelen Västerhaning i Stockholm ryster Sverige. Natt til i går ble 26-åringens stedatter i familiens leilighet. Hennes 13 år gamle venninne, som ofte var på overnattingsbesøk, ble voldtatt og knivstukket før hun klarte å rømme fra leiligheten og fikk varslet politiet.

Anabole steroider og Rohypnol

Det viste seg raskt at 26-åringen var en gammel kjenning av politiet, med flere voldsepisoder på samvittigheten. Mannen er kroppsbygger og skal være bruker av anabole steroider. Ifølge bekjente av mannen, skal han ha for vane å blande sprit og det bedøvende middelet Rohypnol.

Så sent som i forrige måned var 26-åringen i klammeri med politiet. Han opptrådte så voldelig i arresten at politiet ble tvunget til å sprute pepperspray i øynene hans.

PÅGREPET: Politiet fant 26-åringen sovende, tilgriset med blod og sterkt alkoholpåvirket. Foto: Expressen
PÅGREPET: Politiet fant 26-åringen sovende, tilgriset med blod og sterkt alkoholpåvirket. Foto: Expressen Vis mer

Derfor var det et stort politioppbud som dro til leiligheten hans natt til lørdag. Politiet var forberedt på at mannen skulle være voldsom, og tok seg inn i leiligheten med klargjorte våpen.

Synet som møtte politikonstablene i leiligheten skal ha vært redselsfullt. 26-åringen lå og sov, tilgriset av blod, med bare et laken over seg.

Da han begynte å snakke om slåsskamp med ulver, antok politiet at han var i en psykotisk tilstand. Han syntes også å være kraftig alkoholpåvirket, og ble påført både håndjern og fotlenker.

Seksåring i leiligheten

Mannen hadde skåret seg selv i den ene hånden, og måtte derfor transporteres til sykehus for å sy før han ble tatt med til arresten.

I et rom i leiligheten lå mannens 12 år gamle stedatter død. Politiet tror ikke at hun ble voldtatt før hun ble drept. Mannens seks år gamle sønn lå og sov i det samme rommet. Gutten er nå tatt hånd om av barnevernet.

Den voldtatte og knivskadde 13-åringen behandles nå på Astrid Lindgrens barnesykehus, hvor hennes foreldre våker over henne.

image: Stefaren pågrepet sovende, tilgriset av blod
<B>AVSPERRET:</B> I denne leiligheten i Stockholm skal 26-åringen ha drept sin egen stedatter (12) og voldtatt hennes venninne (13).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!