Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Steffen i scoringsform

Hyggelig melding til landslagstrener Nils Johan Semb midt opp i alle skadebekymringer; Steffen Iversen viste scoringsform da Tottenham slo Charlton 4-1 borte i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ja, det var et ålreit mål det, sier Steffen Iversen beskjeden til NTB, før han tillegger om utligningsmålet til 1-1 tidlig i 2. omgang som var med på å snu kampen for Tottenham:

- Det er nok et av de to-tre beste jeg har scoret denne sesongen.

Iversen møtte godt inne på Charltons halvdel, vendte bort en Charlton- forsvarer, spilte vegg med spissmakker Chris Armstrong, avanserte forbi nok en motspiller og sendte et venstrebeinskudd i det lengste hjørnet.

På en ufyselig engelsk vårkveld med drivende regn kompenserte lenge Charlton-spillernes vilje til å overleve i eliteserien Tottenhams overlegne klasse. Kaptein Mark Kinsella ga hjemmelaget ledelsen tidlig, og viljen holdt helt til Steffen Iversen viste sin klasse.

Fikk kjeft

Etter det overtok Tottenham kampen. Kaptein Sol Campbell headet inn 2-1, og da hjemmelaget fortvilet forsøkte å utligne kontret Spurs inn 3-1 og 4-1 i sluttminuttene ved Jose Dominguez og David Ginola.

- George Graham var ikke blid i garderoben i pausen. Men etter hvilen klarte vi å få opp tempoet og da hang ikke Charlton med lenger, forteller Steffen Iversen.

I likhet med Iversen spilte innleide Roger Nilsen hele kampen for Tottenham. Etter en ruskete innledning spilte han seg stort opp, og i andre omgang var en susende volley på vet mot nettmaskene men ble blokkert av en Charlton-forsvarer.

Under streken

Resultatet i kveld betyr at Charlton datt under nedrykkstreken på dårligere målforskjell enn Blackburn. Hadde London-laget vunnet ville Nottingham Forest definitivt ha rykket ned, men takket være Iversen kan nå Forests trøndere Jon Olav Hjelde og Ståle Stensaas fortsatt leve i håpet om fornyet kontrakt.