Steinar (29) er savnet i Stockholm: - Han er sporløst forsvunnet

Nordmannen ble sist sett natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En nordmann er meldt savnet i Stockholm. Steinar Bergh ble sist observert 24. januar, skriver Telemarksavisa.

- Han er sporløst forsvunnet fra denne adressen. Vi har søkt på hoteller i byen, uten å gjøre noen funn, sier Kjell Lindgren ved stockholmpolitiets pressekontor til Dagbladet.

Skulle på sportsarrangement Nordmannen ble sist ble sett da han forlot en leilighet ved Götagatan 60, som ligger i Södermalm. Klokka skal da ha vært rundt 01.45 på natta.

Bankkortet hans ble igjen i leiligheten.

29-åringen var i Sveriges hovedstad sammen med to arbeidskamerater, og de skulle blant annet se et sportsarrangement lørdag.

- Til nå så har ikke etterforskningen produsert spor som peker i noen som helst retning, sier Lindgren til Dagbladet.

Bergh, som opprinnelig er fra Siljan i Telemark, men bor i Tønsberg, hadde sms-kontakt med samboeren sin i ett-tida natt til lørdag.

Undersøker overvåkningskameraer Nordmannen har diabetes 1 og er avhengig av medisiner.

- Han har behov for daglig medisinering og vi har søkt på alle sykehus, uten å ha funnet noe, sier Lindgren til Dagbladet .

Flere hoteller har også blitt kontaktet, og politiet undersøker om overvåkningskameraer kan ha fanget opp 29-åringen, ifølge TA.

Politiet ønsker tips Mandag ettermiddag sendte politiet i Stockholm ut en savnetmelding. Svenske aviser har også etterlyst Bergh med navn og bilde.

29-åringen beskrives som slank, cirka 170 centimeter høy og han har kort brunt hår. Han hadde på seg blå skjorte, blå jeans og mørkeblå jakke da han forsvant.

Den svenske organisasjonen Missing People Sweden har engasjert seg i forsvinningen, og frivillige leter etter nordmannen.

Vet du noe om saken, ta kontakt med stockholmspolitiet på telefon +46 77 114 14 00.