Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Steinblokk falt ned på hytte i Vest-Agder

To personer var til stede i hytta, opplyser politiet.

FLERE TONN: Ei steinblokk på flere tonn har falt ned på ei hytte i Spangereid i Lindesnes. Politiet har sperret området rundt hytta. Foto: Politiet i Agder
FLERE TONN: Ei steinblokk på flere tonn har falt ned på ei hytte i Spangereid i Lindesnes. Politiet har sperret området rundt hytta. Foto: Politiet i Agder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 02.41 natt til søndag fikk politiet i Agder melding om at ei steinblokk på flere tonn har falt ned på ei hytte i Spangereid i Lindesnes.

To personer lå og sov i hytta da det skjedde, skriver politiet på Twitter. Ingen av dem ble skadd, opplyser de.

- Englevakt

Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Lars Hyberg, forteller at de ble kontaktet av en tysktalende person som klarte å si fra om at det var en hendelse som involverte ei hytte og en stor stein.

- Da politiet og brannvesenet kom på stedet, oppdaget vi at det gjaldt en stor steinblokk på flere tonn. Den har sannsynligvis rast ut fra en fjellside, sier Hyberg til Dagbladet.

Han forteller at de to som lå og sov i hytta var heldige som kom unna uten fysiske skader.

- De to personene har på mange måter hatt englevakt. Steinen falt rett og slett ned og ødela deler av hytta. Ifølge beskrivelsene fra stedet skal steinen ha falt på soverommet til hytta.

Sperret område

Videre opplyser politiet om at de har sperret av et område rundt hytta, og sikret stedet slik at det ikke skal være fare for at noen kommer til skade.

- Det er bare den ene hytta som er utsatt, sier Hyberg og legger til:

- Etter hvert vil vi kontakte kompetent personell som kan utføre geologiske vurderinger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media