Steinfeld ut mot feige politikere: - Det er mange som vegrer seg for å stikke tåen i vannet

Hans-Wilhelm Steinfeld (65) savner ikke nyhetspulsen fra tida i NRK. Men litt rabalder kan han fremdeles lage. 

KRAFTSALVE: - Vi har mange gode hensikter i Norge, men det er ikke av det gode hvis de blir til en belastning for velferdssamfunnet, sier Steinfeld. Han mener flyktningstrømmen til Europa må bremses hvis den ikke skal føre til økt fremmedfiendtlighet og nasjonalisme. Foto: Tor Kvello / Se&Hør
KRAFTSALVE: - Vi har mange gode hensikter i Norge, men det er ikke av det gode hvis de blir til en belastning for velferdssamfunnet, sier Steinfeld. Han mener flyktningstrømmen til Europa må bremses hvis den ikke skal føre til økt fremmedfiendtlighet og nasjonalisme. Foto: Tor Kvello / Se&Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

UNGARN (Dagbladet): Halvannen time med tog og en knapp halvtime med bil fra Budapest ligger den lille landsbyen Pula. Skiltet med velkomsthilsenen «Grüss Gott» signaliserer tydelig de tyske røttene.

Hans-Wilhelm Steinfeld pløyer bunnpanna på BMW-en oppover den skrøpelige veien til kirkegården for å vise at annenhver gravstøtte har tyskklingende navn.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer