Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Oslo - den delte byen

Steinkasting, uro og vold i førsteklasse. Nå vil skolen bli best

Et lite antall unge sprer uro blant innbyggere på Vestli, helt nord i Groruddalen. Nå åpnes fritidsklubber. For å unngå at flere ungdommer rekrutteres av kriminelle.

STARTER JUNIORKLUBB: Faiza Adamjama (12), Danica Delapena (10), Nilay Mansoor (11), Zara Hussain (12), og brødrene Ammar (9) og Ana Omer (12) er med i elevrådet på Vestli skole, og er med og gir tips til den nye klubben på Vestli, som åpner denne uka. - Her skal vi danse, gjøre lekser og være med venner, sier de samstemt. Alle foto: Nina Hansen / Dagbladet
STARTER JUNIORKLUBB: Faiza Adamjama (12), Danica Delapena (10), Nilay Mansoor (11), Zara Hussain (12), og brødrene Ammar (9) og Ana Omer (12) er med i elevrådet på Vestli skole, og er med og gir tips til den nye klubben på Vestli, som åpner denne uka. - Her skal vi danse, gjøre lekser og være med venner, sier de samstemt. Alle foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helt i ytterkanten av Oslo kommune står fargerike rekkehus og grå terrasseblokker på rekke og rad og skuer ned mot Groruddalen, Romsåstoppen og Oslo sentrum. Mellom boligene ligger romslige grøntområder, fotball- og volleyballbane, en golfbane, eget skianlegg, lysløype og egen trampolinepark. Vi er på Vestli, i bydel Stovner, som huser drøye 6000 innbyggere.

- Vi flyttet inn hit i 1974 og har hatt det veldig bra. Vi har alltid trivdes her, sier ekteparet Dagfinn og Lillian Bendiksen, som berømmer det gode naboskapet.

Folkemøte etter bråk

For en drøy uke siden var ekteparet Bendiksen og en rekke andre Vestli-beboere på folkemøte med politi, FAU og flere lokale aktører. Her ble utfordringene i bydelen luftet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

3 MÅNEDER*

HELGETILBUD

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 0 kr i kvartal. 0 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris måned (99/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. 7,86 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris måned etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?