Stem på ditt favorittfylke nå!

Oslo, Nordland, Møre og Romsdal, og Telemark ser ut til å gå videre i «Best å bo»-konkurransen. Eller kan det ennå snu? Over 50 000 har stemt så langt! Stem på ditt favorittfylke her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Best å bo»-avstemningen finner du her.

Esten O. Sæther, redaktør for Dagbladet.no, gleder seg over den store oppslutningen konkurransen har fått. Men det er nå det spisser seg til.

- Vi må huske på at vi har veldig mye å være takknemlige for. «Best å bo» er ment å være en avslappet konkurranse, hvor poenget er å stemme med - og ikke mot. Folk er glade i nærmiljøet sitt - det er det gøy å kunne være med å understreke. Poenget er å tenke litt mer over hva det er som gjør at vi trives og har det bra der vi er, sier Sæther, som fortsatt håper på humørfylt engasjement i lokalmiljøene. Mange har nemlig mobilisert i sine hjemfylker for å sikre seg stemmer.

Første avstemningsrunde avsluttes søndag 3. nov. kl. 21.00.

Landets fylker er delt inn i fire puljer. Et fylke fra hver landsdel går videre til semifinaler, og mandag 11. november får vi vite hvilke to fylker som kjemper videre om tronen. Du kan stemme på din favoritt i finalen helt fram til torsdag 14. november klokka 21.00.

Husk at du kan stemme på favorittfylket ditt i semifinalene helt fram til 10. november.

Folkets favorittfylke blir annonsert fredag 15. november klokka 10.00. Følg med!