Stem på ditt favorittfylke nå!

Oslo, Nordland, Møre og Romsdal, og Telemark ser ut til å gå videre i «Best å bo»-konkurransen. Eller kan det ennå snu? Over 50 000 har stemt så langt! Stem på ditt favorittfylke her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Best å bo»-avstemningen finner du her.

Esten O. Sæther, redaktør for Dagbladet.no, gleder seg over den store oppslutningen konkurransen har fått. Men det er nå det spisser seg til.

- Vi må huske på at vi har veldig mye å være takknemlige for. «Best å bo» er ment å være en avslappet konkurranse, hvor poenget er å stemme med - og ikke mot. Folk er glade i nærmiljøet sitt - det er det gøy å kunne være med å understreke. Poenget er å tenke litt mer over hva det er som gjør at vi trives og har det bra der vi er, sier Sæther, som fortsatt håper på humørfylt engasjement i lokalmiljøene. Mange har nemlig mobilisert i sine hjemfylker for å sikre seg stemmer.

Første avstemningsrunde avsluttes søndag 3. nov. kl. 21.00.

Landets fylker er delt inn i fire puljer. Et fylke fra hver landsdel går videre til semifinaler, og mandag 11. november får vi vite hvilke to fylker som kjemper videre om tronen. Du kan stemme på din favoritt i finalen helt fram til torsdag 14. november klokka 21.00.

Husk at du kan stemme på favorittfylket ditt i semifinalene helt fram til 10. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer