- Stemmer i hodet befalte meg å drepe

Siktede (43) innrømmer å ha drept, men nekter straffskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 43-åringen som er siktet for drapet på Ann-Mari Solås (32) i Bodø i morges, innrømmer å ha påført kvinnen skadene hun døde av - men erkjenner ikke straffskyld, ifølge Salten politidistrikt.

- Han har forklart at stemmer i hodet befalte ham å drepe noen, sier mannens advokat Nils Aga til Dagbladet.no.

- Psykotisk

Byggefeltet Bjørndalslia et stykke øst for Bodø sentrum er sterkt preget av den 32 år gamle tobarnsmoren ble knivdrept av sin 43-årige nabo, på sin egen trappesats, mens begge sønnene var hjemme.

43-åringen ble pågrepet av politiet kort tid etter drapet og har sittet i avhør mesteparten av dagen. Mye tyder på at Solås var et tilfeldig offer, og de to skal ikke ha hatt kjennskap til hverandre forut for drapet.

Aga mener klienten hans var psykotisk under drapet. Advokaten opplyser at den norskiranske mannen har en historie med innleggelser på psykiatrisk institusjon.

- Han har tre innleggelser på Bodø psykiatriske sykehus (BPS) bak seg, og har gått på sterke medisiner - som han imidlertid sluttet å bruke for et par måneder siden; han ville ikke gå opp i vekt, sier Aga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer