Stemt til topps - spås undergang

Saab har en plass i norske hjerter, viser stemmene til Årets Bil. Men framtida ser bekmørk ut.

GIKK TIL TOPPS:  Saab 9-3X var slett ikke blant forhåndsfavorittene, men fikk overraskende mange stemmer fra leserne ii Årets Bil-kåringen. Det er likevel langt fra sikkert at den går til topps når juryen feller sin dom. Foto: Krister Sørbø / Dagbladet
GIKK TIL TOPPS: Saab 9-3X var slett ikke blant forhåndsfavorittene, men fikk overraskende mange stemmer fra leserne ii Årets Bil-kåringen. Det er likevel langt fra sikkert at den går til topps når juryen feller sin dom. Foto: Krister Sørbø / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det stormer rundt Saab for tida, men hos Dagblad-leserne blåser det medvind. Til topps som lesernes favoritt nummer en til Årets Bil-tittelen er intet mindre enn sensasjonelt.

Saab 9-3X var ikke blant forhåndsfavorittene, overhodet ikke, men kom som en stormvind meteorologene hadde oversett. I blytunge Saab-tider har folket tatt den til sitt hjerte. Nordmenn har åpenbart stor sympati for det lille svenske bilmerket.

Nå gjenstår Årets Bil- juryens endelige dom neste tirsdag.

Smil i mørketSaab har altså en usikker framtid, den kan muligens bli avgjort i kveld eller seinere denne uka . I den norske Saab-leiren venter alle i åndeløs spenning på siste nytt fra GMs hovedkontor i USA. Bård Eker og Koenigsegg-prosjektet gikk som ventet i vasken. Nå vet man ingen ting, men håper på et fortsatt liv.

I går kunne imidlertid Saab-folket smile i desembermørket. Da fikk de lesernes dom — og den varmet.

—At vi fikk en så overveldende tillit fra Dagblad- leserne varmet godt i disse vanskelige tider, smiler informasjonssjef Anita Svanes hos GM og Saab.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer