- Stemte på en fyr som heter Trump

Donald Trump forhåndsstemte nær sin luksuseiendom i Florda - 10 dager før presidentvalget.

FORHÅNDSSTEMTE: USAs president Donald Trump er i West Palm Beach i delstaten Florida for å forhåndsstemme. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USAs president Donald Trump forhåndsstemte i dag i West Palm Beach i delstaten Florida. Trump stemmer i Florida fordi han har meldt flytting til sitt luksuriøse landstedet i Palm Beach, selv om han er fra New York.

Presidenten var iført munnbind fram til han møtte pressen, der han skrøt av hvor sikkert det er å stemme i et valglokale sammenlignet med å stemme via post.

- En ære

- Det var en ære å stemme. Det å stemme i lokalet er mye tryggere enn å poststemme.

- Hvem stemte du på? spurte en reporter.

- Jeg stemte på en fyr som heter Trump, sa Trump - til latter fra de tilstedeværende.

Selve valget er 3. november der utfordrer Joe Biden har en solid ledelse på meningsmålingene. Florida er en av vippestatene Trump nærmest må vinne, skal han ha sjanse på gjenvalg.

Torsdag denne uka var den siste presidentdebatten og valgkampen er nå i den siste innspurten.

Ligger langt bak

Ifølge NTB viser gjennomsnittet av de nasjonale meningsmålingene at Biden har en oppslutning på 50,7 mot Trumps 42,8 prosent.

Biden har også et forsprang i samtlige av vippestatene Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Florida og Arizona.

53,6 prosent mener nå at Trump gjør en dårlig jobb som president, mens 42,6 prosent mener at han gjør en god jobb, viser et vektet gjennomsnitt av de siste meningsmålingene.

ALT OM USAVALGET

Gå til oversikten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer