Sten Ture selger drømmebåten

Tirsdag ble Sten Ture Jensen saksøkt for 60 millioner kroner. I går sto luksusbåten hans til 15 millioner kroner avertert for salg i finansbladet Kapital.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ingen dramatikk i dette. Jeg skal bare kvitte meg med en båt, sier han.

Sten Ture Jensen kjøpte båten i 1997, og betalte ti millioner kroner. Båten som var den første av sitt slag her til lands, ble selve symbolet på rikdommen til Media-Holding- grunnleggeren. Jensen tjente store penger på sine aksjer i selskapet som blant annet eide mykpornobladene Lek og Cocktail. Nå er stoltheten til salgs.

Ingen dramatikk

- Jeg har flyttet til Aker Brygge, og har ikke det samme behovet for å være på sjøen lenger. Jeg får godt med sjøluft her, sier Sten Ture Jensen fra sin femten millioners leilighet på Aker Brygge.

Båten har alt en sjøglad riking kan tenke seg. Mekler Stein Ulltveit- Moe hos Norsk Båtsenter beskriver den som et flytende landsted. Kapteinlugaren er utrustet med badekar og air condition. Båten er videre utstyrt med alle hvitevarer.

- Minstepris er satt til 12 millioner kroner, sier Jensen, som hevder at de første interessentene allerede har meldt seg.

Opp- og nedturer

Luksusbåten, «My Princess», har vært med Sten Ture på både opp- og nedturer. Etter storhetstida i 1997 ble båten i fjor tatt i arrest av namsmannen. Knapt en måned seinere fikk han båten tilbake da retten ga ham medhold i saken mot Scandinavian Film Group. Selskapet står også bak 60-millionerkronerssøksmålet Jensens advokat mottok tidligere i uka.

LYST PÅ NY BÅT? Sten Ture Jensen har avertert luksusbåten sin til salgs.