Stenbecks enke: - Jeg er i sjokk

STOCKHOLM (Expressen/Dagbladet): Merrill Stenbeck, enke og mor til Jan Stenbecks fire kjente barn, er i sjokk etter at hun ble klar over at hennes avdøde mann hadde en fem år gammel sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg forstår det ikke. Dette kommer virkelig som et sjokk. Jeg prater med mine barn flere ganger om dagen. Heller ikke de har visst noe om at Jan hadde en sønn på fem år, sier Merrill Stenbeck til Expressen.

Ifølge Expressens korrespondent i New York, Johan T. Lindwall, som møtte Merrill natt til i går, virker ikke den amerikanske kvinnen bitter. Hun har de siste åra vært separert fra den nå avdøde ektemannen.

- Jeg har alltid respektert Jan. I løpet av de 25 åra vi var et par, fikk vi fire flotte barn. Det kan ingen ta fra oss, sier Merrill Stenbeck.

Etter å ha fått summet seg sier hun:

- Dette er en vanskelig tid for oss, og denne saken gjør det ikke lettere. Vi i familien får nå rådføre oss og sammen avgjøre hva vi skal gjøre, sier Merrill Stenbeck.

Sammen med Jan Stenbeck har Merrill fire barn: Cristina (25) er påtenkt å overta ledelsen i milliardimperiet. De andre er Hugo (23), Sophie (22) og Max (17).

I går fikk de fire vite at de har en liten halvbror - lille Felix i Stockholm.

Cristina, Hugo, Sophie og Max er alle født og oppvokst i USA. De har vokst opp på Long Island utenfor New York.

Bare Cristina har lært seg svensk. Hun studerte på slutten av nittitallet ved universitetet i Lund i Skåne, før hun reiste tilbake til USA og leste økonomi.

REISTE: Merrill Stenbeck reiste i går fra USA. Lørdag begraves Jan Stenbeck i Knutby kirke i Uppland, nord for Stockholm.