Stenbecks enke: - Jeg er i sjokk

STOCKHOLM (Expressen/Dagbladet): Merrill Stenbeck, enke og mor til Jan Stenbecks fire kjente barn, er i sjokk etter at hun ble klar over at hennes avdøde mann hadde en fem år gammel sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg forstår det ikke. Dette kommer virkelig som et sjokk. Jeg prater med mine barn flere ganger om dagen. Heller ikke de har visst noe om at Jan hadde en sønn på fem år, sier Merrill Stenbeck til Expressen.

Ifølge Expressens korrespondent i New York, Johan T. Lindwall, som møtte Merrill natt til i går, virker ikke den amerikanske kvinnen bitter. Hun har de siste åra vært separert fra den nå avdøde ektemannen.

- Jeg har alltid respektert Jan. I løpet av de 25 åra vi var et par, fikk vi fire flotte barn. Det kan ingen ta fra oss, sier Merrill Stenbeck.

Etter å ha fått summet seg sier hun:

- Dette er en vanskelig tid for oss, og denne saken gjør det ikke lettere. Vi i familien får nå rådføre oss og sammen avgjøre hva vi skal gjøre, sier Merrill Stenbeck.

Sammen med Jan Stenbeck har Merrill fire barn: Cristina (25) er påtenkt å overta ledelsen i milliardimperiet. De andre er Hugo (23), Sophie (22) og Max (17).

I går fikk de fire vite at de har en liten halvbror - lille Felix i Stockholm.

Cristina, Hugo, Sophie og Max er alle født og oppvokst i USA. De har vokst opp på Long Island utenfor New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer