Stenger for russ etter store slagsmål

Natt til fredag var det igjen slåssing blant russ på en bensinstasjon på E18 utenfor Horten. Nå tar de grep.

SLÅSS: For tredje gang i år har russ samlet seg på bensinstasjonen på E18 i Horten for å slåss. Nå stenger de for russ i helga. Foto: Google Maps
SLÅSS: For tredje gang i år har russ samlet seg på bensinstasjonen på E18 i Horten for å slåss. Nå stenger de for russ i helga. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.74% Første dose: 79.10%

- Det har gått veldig bra i mange år, men det har tydeligvis skjedd noe i år. Om det er corona og at russen har fått rulle mindre, eller noe annet, vet ikke jeg, men det har spisset seg til, sier daglig leder Lars Gullichsen på Circle K Nykirke.

Natt til fredag var det igjen slagsmål mellom russ utenfor bensinstasjonen hans.

Politiet opplyste at det var en buss fra Horten og en buss fra Drammen som skulle møtes for å prate, men at dette eskalerte.

- To personer fra hver buss skulle snakke sammen. Dette eskalerte til slåsskamper mellom flere. Totalt 50-60 involvert. Ingen alvorlige skader. All russ bortvist fra stedet, skrev politiet på Twitter. En person skal ha fått et blått øye og to har kutt i leppa, opplyste politiet.

- Lavmål

Det har vært flere andre hendelser av denne typen på bensinstasjonen til Gullichsen i år. Seinest forrige helg møttes russebusser fra ulike steder på bensinstasjonen for å slåss.

- Det har vært et par-tre helger at folk har avtalt møtested her, og det er en utvikling vi ikke ønsker, sier Gullichsen til Dagbladet.

Politiet opplyste til Gjengangeren at det var snakk om fire busser fra Asker, Sandefjord og Tønsberg forrige helg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer