Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stenger for togtrafikk ti timer fram til søndag

Vedlikehold på Oslo Sentralstasjon.

BUSS FOR TOG: Fra lørdag kveld klokka 21.25 blir det full stopp i togtrafikken fram til søndag morgen blir det full stopp i togtrafikken til og dea Oslo S. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix.
BUSS FOR TOG: Fra lørdag kveld klokka 21.25 blir det full stopp i togtrafikken fram til søndag morgen blir det full stopp i togtrafikken til og dea Oslo S. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Endringer i signalanlegget gjør at Oslo S stenges for all togtrafikk fra lørdag kveld til søndag morgen.

Bane NOR opplyser at det ikke blir trafikk mellom klokka 21.25 lørdag 4. februar og klokka 07.15 søndag.

Hensikten med tilpasningene i signalanlegget er å få en mer fleksibel trafikkavvikling dersom deler av stasjonen må tas ut av drift på grunn av vedlikehold eller anleggsvirksomhet.

Under stengingen vil togene snu på Asker, Skøyen, Grefsen, Bryn, Lillestrøm, Ljan, Hauketo og Ski. Mellom disse stasjonene og Oslo S blir det kjørt buss for tog.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling