Stenger McDonald's-restaurant umiddelbart etter ekkelt funn

Vegard hadde akkurat satt tennene i hamburgeren da han hørte en mistenkelig lyd. Nå er McDonald's-restauranten stengt.

EN HÅRETE GJEST: Vegard Lindmoen (22) og en kamerat besøkte McDonald's-restauranten i Gjøvik for å spise kveldsmat, da de plutselig hørte lyder like ved matbordet. Video: Vegard Lindmoen Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): McDonald's-restauranten på Mjøsstranda på Gjøvik er stengt med umiddelbar virkning etter et funn som kan få noen hver til å sette burgeren i vrangstrupen.

Det var ved 23.30-tida i går kveld at Vegard Lindmoen (22) og en kamerat i begynnelsen av 20-åra besøkte McDonald's-restauranten for å spise kveldsmat. Men kort tid etter at de hadde satt tennene i hamburgerne hørte de en uvant krafselyd.

Under en luftventil, få centimeter unna matbordet, fikk han og kameraten øye på en hårete gnager som tilsynelatende var i gang med å tygge på noe.

- Vi så noe i mørket ved siden av bordet, og lurte fælt på hva det var som bråka. Da jeg skrudde på lyset på mobiltelefonen så jeg en liten hårete sak der nede, sier Lindmoen til Dagbladet.

- Dro ikke opp matlysten

Han er fortsatt ikke sikker på om det var en rotte eller mus han så, men uavhengig av hva det var så fikk matlysten seg en solid knekk.

- Det dro ikke akkurat opp matlysten, for å si det sånn. Jeg burde sikkert blitt kvalm, men vi totninger er som kjent ikke helt rett skrudd sammen, fleiper Lindmoen før han legger til:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer