Stenger motorvei for biler

For flyktningers sikkerhet på A4 i Østerrike.

 PÅ A4 MOT WIEN:  En stor gruppe flyktninger og migranter på vei ut på motorveien fra jernbanestasjonen i Hegyeshalom torsdag og på vei ut av Ungarn og inn i Østerrike. I dag har østerrikske myndigheter stengt A4 mot Wien for biltrafikk av hensyn til sikkerheten for de gående. Foto: CSABA KRIZSAN, EPA/NTB Scanpix.
PÅ A4 MOT WIEN: En stor gruppe flyktninger og migranter på vei ut på motorveien fra jernbanestasjonen i Hegyeshalom torsdag og på vei ut av Ungarn og inn i Østerrike. I dag har østerrikske myndigheter stengt A4 mot Wien for biltrafikk av hensyn til sikkerheten for de gående. Foto: CSABA KRIZSAN, EPA/NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Østerike stengte fredag morgen motorveien A4 ved grensen mot Ungarn fordi en gruppe flyktninger og migranter har lagt av gårde til fots i retning Wien.

Sikkerhetsmessige årsaker gjør derfor at veien må stenges, sa en talsmann for politiet i provinsen Burgenland fredag morgen, ifølge Reuters.

Rundt 8 000 personer krysset torsdag grensen til Østerrike, og siden midnatt natt til fredag har ytterligere 3 600 flyktninger og migranter dratt fra Ungarn til Østerrike, legger talsmannen til.

Østerriksk politi antar at det fredag vil komme like mange til landet som torsdag.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram