Stenger tursti etter mystiske dødsfall

En familie på tre ble funnet døde i et avsidesliggende område i Sierra National Forest i California. Nå stenges stiene.

DØDE: Jonathan Gerrish, kona Ellen Chung, datter og hund ble funnet døde i Sierra National Forest i California. Nå stenges stiene i området. Foto: REX/NTB
DØDE: Jonathan Gerrish, kona Ellen Chung, datter og hund ble funnet døde i Sierra National Forest i California. Nå stenges stiene i området. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Hva skjedde med den lille familien da de var på tur i Sierra National Forest i California i midten av august? Det har ingen klart å finne ut, tross iherdig etterforskning. Derfor er nå stiene i området der de gikk på tur nå stengt i rundt en måned, melder The Guardian.

Giftige alger

Jonathan Gerrish (45) og kona Ellen Chung (31) hadde med seg sin lille baby og hund og dro på tur i midten av august. Så ble det stille.

En venn av familien meldte dem savnet. Familiens kjøretøy ble funnet nær nasjonalparken, før familien ble funnet døde ved stien. Det ble iverksatt etterforsking, som ikke har ført til noen resultater.

- Årsaken kan være det farlige miljøet der familien ble funnet, som kan bestå av giftige alger og karbonmonoksid, skrev lensmannsavdelingen som jobbet med saken.

TØRKE: Lake Oroville, som ligger nord i California, er blant innsjøene som nå opplever ekstremt lav vannstand som følge av tørke. Vis mer

Varslet på forhånd

Allerede før familien ble funnet døde hadde andre turgåere varslet om mulig giftige alger og giftig vann i elva, ifølge The Guardian.

Nå har altså lokale myndigheter bestemt seg for å stenge området for turgåere i en måned.

- Vi vet at familie og venner av John og Ellen er desperate etter å få svar, og våre etterforskere jobber døgnet rundt. Vi håper å finne ut hva som har skjedd så fort som mulig, sa sheriffen ifølge The Guardian.

ØDELEGGELSER: Orkanen «Ida» fortsetter å herje i USA, og har ført til store materielle skader. Video: Twitter / St. Bernhard Parish. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer