Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stenger veier i nord  på grunn av uværet

E6 over Sennalandet og E69 fra Skipsfjordhøgda bom til Skarsvåg er stengt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

E6 over Sennalandet i Finnmark er stengt inntil videre på grunn av uværet som herjer i Nord-Norge. Også E69 fra Skipsfjordhøgda bom til Skarsvåg er stengt.

Videre fra Skarsvåg til Nordkapp er det kolonnekjøring på E69. Klokken 00.30 meldte Statens vegvesen om været i området ved Hatter på E6: -1 grad, sørvestlig stiv kuling og lette snøbyger.

- Isdekke, stedvis bart, vanskelige kjøreforhold på grunn av snøfokk og sterk vind.

Ifølge Meteorologisk institutt ventes det lokalt vestlig opp i liten storm og vindkast over 30 meter per sekund lokalt i deler av Nordland, Troms og Vest-Finnmark fra sent lørdag ettermiddag.

Temperaturen ventes å synke søndag.

Samtidig er det varslet betydelig snøskredfare i store deler av Troms og Nordland, som følge av fokksnø og fare for våte flakskred.

For søndag har Varsom.no oppjustert skredfaren for Ofoten, Salten, Svartisen og Indre Troms til faregrad 4. Noen store naturlig utløste skred forventes, og det er fokksnø i lesider som følge av flere dager med kraftig vind og stort snøfall som er skredproblemet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media