Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stengte skolen etter dop-avsløring

En spørreundersøkelse viste at det ble omsatt og konsumert så mye narkotika på Røros videregående skole at alle de 250 elevene ble sendt hjem i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går møtte elevene opp til det de trodde var en vanlig fredag på Røros videregående skole. Men etter en kort briefing fra skolens ledelse ble de sendt rett hjem. Svarene de hadde avgitt i spørreundersøkelsen, sto til regelrett stryk.

Etter planen skulle det være et seminar om ungdom og narkotika i går. I forkant av seminaret hadde skolens ledelse delt ut anonyme spørreundersøkelser for å kartlegge holdninger, konsum og erfaring elevene hadde med narkotika.

Men svarene elevene ga, viste at en stor andel av elevene brukte narkotika i skoletida og på skolens område. Det foregikk dessuten daglig omsetting av hele spektret av stoffer på skolen, alt fra hasj til amfetamin og ecstasy.

- Vi fikk mildt sagt sjokk da vi sammenliknet svarene, sier avdelingsleder for allmenne fag, Rolf Kongshaug til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!